Slik deltar du i extra


Les her hvordan extra fungerer, og hvordan verkstedet ditt kan få fordeler av det. Vi belønner din lojalitet med extra-bonussystemet. Hver gang du kjøper et Bosch bilprodukt* fra grossisten din, får du verdifulle extra-poeng, som du så kan innløse mot fine premier. Alle verksteder kan bli med gratis! Finn ut hvor enkelt det er å få fine premier uten at det koster noe.
 

Registrering


Rask og enkel registrering.
Du kan bli med på extra-lojalitetsprogrammet raskt og enkelt i 3 trinn under Registrering! Når du har registrert deg, vil du motta en bekreftelseslenke på e-post for å aktivere din extra-medlemskonto.
 
Registrering
 

Samle poeng


Når registreringslenken er bekreftet og registreringen er vellykket, kan du straks begynne å samle poeng .
Du gjør som alltid og handler hos de grossistene du har oppgitt, og får poeng automatisk. Du kan begynne å samle poeng med én gang. Produktene som gir deg extra-poeng, er oppført under extra produkter. For å få poengene inn på extra-kontoen din må du klippe ut strekkodene på pakningene, og legge dem i oppbevaringsboksen din. Når du er klar, sender du oss strekkodene i forskuddsbetalte konvolutter som du får i velkomstpakken. Når vi har mottatt strekkodene dine, tar vi sikte på å oppdatere kontoen din innen 3 uker med poengene dine.
 
extra produkter
 

Innløs poengene


Under premier finner du en passende premie, som du så bestiller.
Du har altså samlet deg extra-poeng, og nå vil du gjerne ha en fin premie? Dette kan du gjøre raskt og enkelt under link nedenfor "Shop". Med et omfattende utvalg på mer enn 50 ulike premier i kategoriene Velvære og skjønnhet, Verktøy, Kjøkken og utstyr, Teknologi og multimedier, Sport og fritid vil du helt sikkert finne noe du liker! Når du velger en premie, vises prisen i poeng. Når du har foretatt bestillingen, sender vi deg den valgte premien innen 6 uker til den leveringsadressen du oppga.
 
Shop